Auto servis i registracija vozila - Centar S
Auto servis

Auto servis

Servis za automobile, auto delovi, registracija vozila

CENTAR S - auto servis iz Beograda, koji posluje od 1967 godine, nalazi se u Boleču, i sigurno je jedan od najopremljenijih servisa za automobile, u regionu. U okviru kompanije postoji i SERVISNI CENTAR za putnička i laka teretna vozila. Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme kao i najsavremenije limarsko-farbarsko odelenje. Pored već navedenog, saradnja CENTRA S, Beograd, sa gotovo svim renomiranim osiguravajućim društvima, omogućava reparaciju vozila od havarija u najkraćem mogućem roku i uz minimalne stresove za mušteriju. Trudimo se da u svakom segmentu udovoljimo zahtevima naših klijenata. NAŠ CILJ je da uvek budemo korak ispred i predvidimo potrebe i želje kupaca. U sklopu auto servisa CENTAR S, nalazi se i profesionalna i efikasna servisna služba, sa obučenim serviserima, spremna je da odgovori zahtevima kupaca u najkraćem roku.

KADA URADITI VELIKI SERVIS AUTOMOBILA?

Svaki automobil i marka automobila ima preporučenu kilometražu na kojoj treba odraditi veliki servis automobila a na vozačima je izbor, da li da poslušaju savet ili ignorišu. Ukoliko se ipak rešite da ignorišete, onda je naš savet da veliki servis automobila odradite pre preporučene kilometraže, a ne posle, jer rizikujete da posledice budu jako skupe. Ukoliko ste drugi ili treći vlasnik automobila koji nije održavan od ovlašćenog servisera, mi vam toplo preporučujemo da tokom manjih servisa zatražite mehaničara da pregleda stanje remena, španera jer se oni najčešće ignorišu a veoma utiču na kvalitet vožnje.  Koja je to preporučena kilometraža, možete videti u knjizi vozila. Napominjemo da ta kilometraža može varirati, jer ne mora svaki model automobila jedne marke biti jednak, zbog toga preporučujemo dodatno informisanje kod ovlašćenog servisera. Ukoliko ste osoba koja ne pravi puno kilometara onda pažnju morate obratiti na starost automobila, za takve je preporuka svakih sedam godina odraditi servis.

SERVIS AUTOMOBILA

Redovan auto servis podrazumeva proveru i testiranje stanja delova automobila , servisiranje ili zamenu pojedinih delova i tečnosti. Redovan auto servis obezbeđuje sigurnost i pouzdanost vašeg automobila. Svi delovi automobila podložni su trošenju, pa samim tim tokom vremena oslabi njihova funkcija. Mali servis automobila je preventivna zamena delova pre nego što dođe do njihovog otkazivanja i to dovede do još većih kvarova. Servis automobila je potrebno odraditi bez obzira na stanje delova.

LIMARSKO ODELENJE

Limarsko odelenje Centra S opremljeno je savremenim punkt aparatima i BLACKHAWK šablonom za istezanje vozila i džipova u kombinaciji sa stručnim i obučenim kadrom osigurava profesionalnost i kvalitet.

FARBARSKO ODELENJE

Nova farbarska komora sa pripremnim odelenjem obezbeđuje savršeno farbanje bilo celog auta bilo komponenti.

Servis automobilaServis automobila

 

Suomy Defender

13.080,00 AKCIJA!

Suomy Mr Jump

21.470,00 AKCIJA!

Suomy Jet Light

8.620,00 AKCIJA!

Suomy Apex Tornado

19.990,00 AKCIJA!

Suomy Jet70s

12.098,00 AKCIJA!

Suomy Extreme

32.905,00 AKCIJA!

Suomy Spec1r

24.930,00 AKCIJA!

Suomy SR Sport

27.205,00 AKCIJA!

Suomy Trek

9.990,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal Plain

12.900,00 AKCIJA!

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information