Bosch kočnice - Centar S
Kočnice

Kočnice

Bosch kočnice za odličnu funkcionalnost!

BOSCH KOČNICE  vam garantuje odličnu funkcionalnost u ovom sektoru, i to zahvaljući stalnom istraživanju i saradnji sa proizvođačima vozila. 

 

Bosch kočnice za odličnu funkcionalnost. DISK KOČNICE BOSCH - moraju biti pouzdane, a naše disk kočnice su daleko pouzdanije od onoga što očekujete. Zbog korišćenja visokokvalitetnih materijala u njihovoj proizvodnji, možete se potpuno osloniti na njih u smislu da mogu savladati i čak i ekstremna opterećenja.

  • Kočione pločice - prava mešavina je od suštinskog značaja. BOSCH garantuje kvalitet kočionih pločica
  • Kočioni diskovi - vrhunski kvalitet izrade. Bosch raspolaže sopstvenim kapacitetima za istraživanje, razvoj i proizvodne pogone. Bosch kočioni diskovi pokazuju visok stepen toplotne provodljivosti, preciznost usled usklađivanja i mehaničku stabilnost.
  • Čeljusti kočnice - obezbeđuju idealnu konverziju hidrauličkog pritiska, a sve u cilju optimalnog kočenja. Karakterišu ih odlična pouzdanost i dug radni vek.

Bosch kočnice za odličnu funkcionalnost. DOBOŠ KOČNICE BOSCH - kao prvi izbor, posebno za manje automobile. Paknovi doboš kočnica su testirani za bezbednost. Kočioni cilindri vam obezbeđuju bezbedno kočenje na duge staze. Precizno uklapanje svih komponenti nudi sledeće prednosti:

  • stabilan koeficijent trenja
  • dug radni vek
  • preciznost ugradnje
  • maksimalna pouzdanost

Bosch kočnice za odličnu funkcionalnost. KONTROLNI SISTEMI - zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima BOSCH kontrolni sistemi obezbeđuju pouzdan prenos snage kočenja. 

  • Glavni kočioni cilindri - dizajnirani za dug radni vek.
  • Kočioni servo uređaji - savršeno kontrolisana snaga kočenja
  • Cilindri kvačila - za pouzdan prenos snage

SISTEMI PRENOSA - BOSCH elementi prenosa nadmašuju sve standarde i garantuju maksimalnu bezbednost. BOSCH kočiona creva su napravljena od višeslojnog plastičnog/gumenog materiijala sa slojem tkanine. Prečnik i način povezivanja variraju u zavisnosti od primene. Kočioni kablovi pouzdano prenose snagu ručne kočnice na zadnje točkove.

Bosch kočnice za odličnu funkcionalnost. KOČIONE I HIDRAULIČNE TEČNOSTI - BOSCH tečnost za kočnice sadrži visok stepen aditiva za zaštitu od korozije i podmazivanje kako bi se osigurao dug životni vek i pouzdan rad svih delova kočionih sistema.

 

 

Suomy Defender

13.080,00 AKCIJA!

Suomy Mr Jump

21.470,00 AKCIJA!

Suomy Jet Light

8.620,00 AKCIJA!

Suomy Apex Tornado

19.990,00 AKCIJA!

Suomy Jet70s

12.098,00 AKCIJA!

Suomy Extreme

32.905,00 AKCIJA!

Suomy Spec1r

24.930,00 AKCIJA!

Suomy SR Sport

27.205,00 AKCIJA!

Suomy Trek

9.990,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal Plain

12.900,00 AKCIJA!

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information