Bašta

Bašta

KOSILICE ZA TRAVU, TRAKTORSKE KOSAČICE, RUČNI I MOTORNI ALAT

Baštenski HONDA program podrazumeva: kosačice za travu, traktorske kosačice, trimeri, ručni alat. HONDA već decenijama drži vodeću poziciju na tržištu, zahvaljujući lepezi proizvoda koja je prilagođena kupcima. Glavne karakteristike HONDA baštenskog programa su komfor, efikasnost, kvalitet i izdržljivost. Traktorske HONDA kosačice se razlikuju od konkurencije po tehnološki unapređenim rešenjima - svi plastični delovi imaju metalne biksne kojima su spojeni, lageri na točkovima su minimum 3 puta dugotrajniji , rad dvostrukih noževa je podešen tako da se poklapaju i u krivinama. Trimeri i ručni alati su pokretani četvorotaktnim motorima. Baštenski HONDA program ima znatno malu potrošnju i troškove održavanja.

HONDA kosačice za travu i trimeri su tehnološki napredni, pouzdani i jednostavni za upotrebu. Njihova primena od uređenih vrtova do zapuštenih površina daje iste, vrhunske rezultate.

1978. godine u Americi, HONDA je predstavila prvu na svetu kosačicu sa "blade brake&clutch" mehanizmom - sistemom koji automatski zaustavlja rotaciju noža prilikom opuštanja poluge. Honda kosačice danas koriste HST (hidrostatički) prenos i e-SPEC motor. Honda kosačice su pogonjene četvorotaktnim motorima (bezolovni benzin) i samohodne su.