FC577 Univerzalna pena za čišćenje

FC577 Univerzalna pena za čišćenje

Opis

FC577 ABRO univerzalna pena za čišćenje

Idealna je za čišćenje svih perivih i bojenih površina. Svojim delovanjem temeljno čisti i obnavlja vinil, tkanine i tepihe i daje im novi izgled. U vašem automobilu primenjuje se na svim oblicima vinila, prostirki, podnih obloga i hromiranih delova. U domaćinstvu na keramici, porcelanu, bravariji, bojenim zidovima, drvetu, metalu i emajliranim površinama u kupatilu. Pogodan za čišćenje nameštaja i zidnih tapeta.

UPUTSTVO:

Pre upotrebe dobro protresti. Naneti penu na površinu koju čistite a zatim sačekati upijanje (30-40 sec). Po potrebi utrljati penu sa vlažnom krpom ili sunđerom, a zatim osušiti suvom krpom. Kod primene na tepisima i prostirkama poštovati uputstva na proizvodu. Na obojenim površinama potrebno je testirati dejstvo.

UPOZORENJE:

Sadržina je pod pritiskom. Ne izlagati udarcima, isparavanju, visokim temperaturama (iznad +49 stepeni)i sunčevoj svetlosti. Iritira kožu i oči. U slučaju kontakta ispirati 15 min. U slučaju gutanja odmah potražiti lekarsku pomoć. Izbegavati dugoročne udisaje. Držati van domašaja dece.

image_pdfimage_print