QF25/35 Sprej za brzo pumpanje guma

QF25/35 Abro sprej za brzo pumpanje guma

Opis

QF25/35 ABRO sprej za brzo pumpanje guma

 

U roku od 1 minuta pumpa i krpi automobilsku gumu. Upotreba ovog sredstva eliminiše zamenu gume i štedi vreme. Koristi se na gumama pod pritiskom do 2.4 atm.

UPUTSTVO:

Pre upotrebe, nalepnicu upozorenja sa limenke, zalepiti u blizini ventila gume. Pre upotrebe dobro protresti. Skinuti poklopac sa ventila. Priključiti cevčicu sa limenke na ventil. Držeći limenku u uspravnom položaju potisnuti diznu na čepu. Sredstvo će delovati u roku od 1 minute. Ukloniti sprej, a zatim voziti automobil malom brzinom /max 16 km/h/ 3 km da bi se sredstvo unutar gume pravilno raspršilo. Nije za upotrebu na gumama sa većim rupama ili oštećenim ventilom. U slučaju upotrebe na temperaturi ispod -1C, potrebno je prethodno zagrejati limenku, ali ne na otvorenom plamenu.

UPOZORENJE:

Čuvati dalje od izvora toplote, varničenja i otvorenog plamena. Ne izlagati udarcima, pritisku, temperaturi većoj od +50 stepeni. Sadržaj je pod pritiskom. Ne izlagati radnoj temperaturi motora i izduvnog sistema. Izbegavati udisanja i kontakt sa kožom. Držati van domašaja dece.

image_pdfimage_print