AS201 Abro metal (42.5 g)

AS201 Abro metal

Opis

AS201 ABRO metal

Preporučuje se kod lepljenje metal za metal. Upotrebljivo za lepljenje stakla, plastike, keramike, drveta, pvc materijala i više. Vezuje nakon 4 minuta a potpuno stvrdnjava nakon 15 min. Posle 1 sata moguće je bušiti, variti i brusiti. Fleksibilan je kod oblikovanja i jednostavan za upotrebu. Dostupno je u crnoj i beloj boji.

UPUTSTVO:

Radi što boljeg učinka, površinu je potrebno pre toga očistiti i išmirglati. Uzeti željenu količinu, pokvasiti ruke a zatim gnječenjem ujednačiti boju. U roku od 2 min., pre početka sušenja, potrebno je dovesti spajane površine u željeni položaj. Posle 1 sata tretirano mesto moguće je bušiti, brusiti i obrađivati. Za dobijanje glatke površine na spojnom mestu koristiti vlažan alat ili krpu. Kod nanošenja pod vodom potrebno je pritisnuti spojno mesto, dok ne počne vezivanje kita.

UPOZORENJE:

Sadrži epoksi smole. Moguća iritacija kože. Nakon upotrebe, ruke oprati sapunom i vodom. U slučaju kontakta sa očima, ispirati vodom i zatražiti lekarsku pomoć. Ne gutati. Držati van domašaja dece.

Print Friendly, PDF & Email
Povratak u katalog proizvoda
Print Friendly, PDF & Email