U60 Zaštitni kobit sprej (461 g)

U60 Zaštitni kobit sprej

U60 Abro zaštitni kobit sprej

Opis

U60 ABRO zaštitni kobit sprej

Koristi se na svim nelakiranim delovima automobila. Snažno i dugotrajno zaštitno sredstvo na bazi bitumena. Štiti od nastanka korozije, vlage i drugih štetnih spojašnjih uticaja. Može se koristiti i kao izolator od buke i vibracija koje nastaju u toku vožnje. Posle nanošenja formira se dugotrajna, hrapava obloga. Ne prekrivati bojom.

UPUTSTVO:

Nanositi na sobnoj temperaturi u dobro provetrenom prostoru. Ukloniti sve vidove prljavštine i ostataka sa površine koju tretiramo, a zatim temeljno osušiti. Zaštititi okolne površine. Dobro protresite pre upotrebe /2 min/. Posle svakih 20 sekundi upotrebe opet protresti. Držati limenku u uspravnom položaju, udaljenu oko 30 cm, od mesta na koje nanosimo. Obrisati višak. Posle upotrebe očistiti diznu na vrhu, tako što okrenete limenku i prskate do pojave vazduha na površini dizne. Upotrebljavanu limenku posle upotrebe baciti u smeće. Ne spaljivati.

UPOZORENJE:

Sadržaj pod pritiskom. Ne izlagati radnoj temperaturi motora i izduvnog sistema. Izbeći udisanje. Izbeći kontakt sa kožom i očima. U slučaju kontakta sa očima ispirati 15 min i odmah zatražiti lekarsku pomoć. Nakon kontakta sa kožom, oprati sapunom i vodom. Držati van domašaja dece.

Print Friendly, PDF & Email
Povratak u katalog proizvoda
Print Friendly, PDF & Email