Pumpe za vodu HONDA

Pumpe za vodu HONDA

PUMPE ZA VODU HONDA - KAKO ODABRATI PRAVU PUMPU ZA VODU?

Kako odabrati pravu pumpu za vodu? Kod odabira odgovarajuće pumpe za vodu veoma je važno da su potrebe kupca jasno definisane. Ponuda Centra S je velika i u nju ubrajamo sl.pumpe za vodu :

  • kompaktne i lako prenosne pumpe za vodu
  • pumpe za navodnjavanje
  • pumpe za vodu visokog pritiska
  • pumpe za muljnu vodu
  • pumpe za hemikalije i slanu vodu

Ukoliko vam je potrebna lagana, prenosna, kompaktna pumpa, vaš izbor su WX PUMPE za vodu Honda. Treba vam jači pritisak, za prskalice, sisteme za navodnjavanje i slično, pravi izbor su WH visokopritisne Honda pumpe za vodu. Za navodnjavanje, Honda WB pumpe za vodu. Za pretakanje hemikalija, morsku vodu, je Honda WMP pumpa za vodu sa kućištem od posebne legure plastike. Ukoliko su uslovi rada otežani, voda je izuzetno zaprljana, puna kamenčića, adekvatan izbor su WT pumpe za vodu. Pouzdane i snažne pumpe za vodu Honda pružaju Vam neograničenu sigurnost i dug vek trajanja. Veliki učinak i mala težina ovih pumpi za vodu su omogućeni savremenim dizajnom i primenom aluminijumskih legura. Honda motorne pumpe za vodu su opremljene lakopoteznim dekompresionim starterom, spoljni delovi su otporni na koroziju, dok visoko kvalitetni zaptivni setovi omogućavaju hermetičnost pri radu. Pumpe za vodu Honda rade na principu kružnog pumpanja i zavisno od modela ispumpavaju od 140 do 1640 l/min.

MOĆNI 4-TAKTNI HONDA MOTORI

Sve počinje sa Honda četvorotaktnim ugradnim motorima. Izdržljivi Honda motori GX serije pružaju dovoljno snage za najteže uslove. Honda ugradni motori GX serije su već odavno priznati od mnogih industrijskih i građevinskih firmi a karakteriše ih velika pouzdanost u radu i efikasna potrošnja goriva. 

HONDA PUMPE ZA NAVODNJAVANJE

model WB20 i WB30 su najprodavanije samousisne pumpe za vodu na našem tržištu. Ove pumpe za vodu su široko zastupljene u poljoprivredi zbog svojih karakteristika. WB PUMPE za navodnjavanje su prvi izbor poljoprivrednika, kojima ove pumpe olakšavaju rad i u najtežim uslovima. HONDA WB20 i WB30 PUMPE, su pumpe za vodu sa četvorotaktnim HONDA motorima, koji bolje podnose loše uslove za rad od dizel motora. HONDA WB PUMPE ZA NAVODNJAVANJE jesu opštenamenske pumpe za vodu. Pored njih, u ponudi imamo i pumpe iz nove serije, WL pokretane novim agregatom GP160 od 163cm3. Široku primenu, pored poljoprivrede, našle su i u komunalnim službama, građevinarstvu i sektoru rentiranja.

Značaj navodnjavanja: pročitajte ovde

Honda pumpe za vodu visokog pritiska

se odlikuju posebno dizajniranim radnim kolima, koja im omogućavaju veći pritisak (5 bara) tj. mogućnost prenosa vode na veću visinu i udaljenost.

Muljne pumpe za vodu Honda

HONDA MULJNE PUMPE ZA VODU - WT serija je projektovana tako da bez zastoja pumpa muljnu i otpadne vode sa maksimalnim promerom nečistoće do 30mm. Radna kola na muljnim pumpama za vodu su rasklopiva tako da se detaljno mogu isprati i očistiti posle upotrebe. Komunalna preduzeća: vatrogasci, putari, Crveni Krst - naši su zadovoljni korisnici!

HONDA PUMPE MALOG KAPACITETA

Ukoliko vam je potrebna laka, prenosna, kompaktna pumpa, vaš pravi izbor su WX PUMPE ZA VODU. Ove pumpe za vodu su najzastupljenije u vikendicama koje imaju u svom posedu bazen. WX PUMPE ZA VODU omogućavaju jednostavnu upotrebu, veoma su lagane i malih dimenzija. One imaju ručku za prenos i gumirane oslonce za stabilnost, daju 240L/min protoka vode. Namenjene su za ispumpavanje manjih količina vode, navodnjavanje bašti, kao i vlasnicima nekomercijalnih plovila.

© Centar S. All Rights Reserved.