Prodaja Mannol motornog ulja, auto kozmetike, SCT rezervnih delova, Honda tehničkog programa. Auto delovi Bosch, delovi za sve vrste automobila, auto servis i registracija vozila.


Web Shop

Proizvodi

Bosch auto delovi

Bosch auto delovi

Prodaja Bosch auto delova

BOSCH je vodeći snabdevač automoto tehnologije, potrošačke robe i i tehnologije izrade. Bosch kompanija je započela kao “Radionica za preciznu mehaniku i elektični inženjering” osnovana 1886 godine od strane Robert Bosch-a (1841-1942). Nekoliko godina nakon osnivanja kompanije, prve kancelarije su se otvorile u Londonu i Parizu. Bosch grupa danas  ima oko 300 filijala i regionalnih kompanija u više od 50 zemalja. Da bi zadržao svoju vodeću poziciju u oblasti tehnologije  Bosch troši velike sume novca na istraživanje i razvoj. U oblasti automoto tehnologije, Bosch ima vodeću ulogu a  kada se govori o broju patenata.BOSCH je svetski poznat proizvođač pogonskih kaiševaakumulatorasistema kočnica,filtera,svećicasistema paljenja.  

Inovacije BOSCH-a su duboko uticale na istoriju automobilzma. Kao prvi nezavisni globalni dobavljač u automobilskoj industriji, BOSCH je u velikoj meri doprineo da se vozite sigurnije, sa više poštovanja za okruženje i životnu sredinu i znatno ekonomičnije pomoću napredne tehnike, rigoroznih održavanja i profesionalnih kontrola u garažama. Preduzeće Centar S doo se može pohvaliti velikim asortimanom BOSCH rezervnih delova i auto opreme. BOSCH profesionalnim korisnicima svoje opreme omogućava sveobuhvatnu podršku u otkrivanju i otklanjanju kvarova. BOSCH dijagnostička oprema u kombinaciji sa ESI[tronic] predstavlja savršeno izbalansiran spoj hardvera i softvera.
BOSCH dijagnostika - NAŠE ZNANJE-VAŠ USPEH!

 

Bosch auto delovi

 SMS_Product_spotlight - PDF

 

 
Real time web analytics, Heat map tracking
Joomla templates by Joomlashine