Skip to content
Centar S Beograd » Proizvodi

Proizvodi

Kategorije proizvoda

Benzinski i dizel agregati

Benzinski agregati za struju (bešumni, industrijski), dizel agregati, generatori na traktorski pogon u ponudi, veliki izbor, ponudu možete pogledati u našim maloprodajnim objektima: Karađorđeva 71, Beograd i Smederevski put 2a, Boleč.

Pumpe za navodnjavanje, visokopritisne i pumpe za muljnu vodu

Honda pumpe za navodnjavanje i pumpe sa Honda motorom, za poljoprivredne svrhe ili za potrebe protiv požarne i civilne zaštite i odbrane od poplava.

Kosilice za travu, motorni trimeri i traktorske kosačice

Vrhunske kosilice za travu bilo da je reč o travnjaku ispred vaše kuće ili zahtevnijem terenu, kao što je voćnjak. Centar S nudi širok asortiman baštenskog programa, sve na jednom mestu.

Četvorotaktni ugradni motori

Ugradni četvorotaktni motori se koriste u više namena, pouzdani i vrhunskog kvaliteta. Koriste se u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji.

Bacači snega

Čistači snega su prilagođeni za maksimalan učinak prilikom čišćenja. Vlažan sneg se lepi i nijedna mašina ne može da se izbori sa njim, osim grtalice.

Putarske i građevinske mašine

Mašine za gradnju puteva, sekačice betona, vibro ploče i vibro žabe. Sa iskustvom više od 100 vrsta građevinskih mašina, upotpunićemo vaše zahteve.

Punjači i baterije

Prenosivi punjači i baterije su potrebni svakom domu koji na prvo mesto stavlja sigurnost električne energije.

Auto delovi za sve tipove vozila

U oblasti automoto tehnologije, Bosch ima vodeću ulogu a kada se govori o broju patenata. BOSCH je svetski poznat proizvođač…

Motorno ulje

Motorno ulje igra veoma važnu ulogu u glatkom funkcionisanju vašeg vozila. Kako da izaberete motorno ulje?

Folije za stakla

Izbor je veliki, od metaliziranih folija visokih performansi, do nereflektujućih folija za upotrebu na svim vrstama vozila.

Auto kozmetika

Preko 65 godina ABRO je sinonim za kvalitet u auto industriji sa posebnim akcentom na sredstva za poliranje, čišćenje i održavanje vašeg automobila.

Električni program

Veliki izbor električnog alata: AKU šrafilice, električne kosačice, udarne bušilice, impact brusilice, pogledajte ponudu.

Pozovite