Skip to content
Centar S Beograd » Honda motokultivatori

Honda motokultivatori

Honda kopačice

… se mogu naći u nekoliko kategorija a u zavisnosti od potrebe korisnika. Model FG201 se nudi kada su u pitanju manje površine, bašte, leje. Motokultivator FG201 je jednostavan za upotrebu i lagan, nema komplikovanih podešavanja i može se preneti jednom rukom. Za manju i srednju površinu je idealan model FG315, za naprednije korisnike. Motokultivatori F560 i F720 su radni motokultivatori, snažne mašine koje omogućavaju veliku veliku prilagodljivost sa mnogim dodacima i priključcima.Ove mašine svoju primenu nalaze u poljoprivredi, u profesionalnim uslovima rada i koji god zadatak da im postavite, uspešno će ga izvršiti. Modeli motokultivatora FF300 i FF500 su potpuno prilagođeni maksimalnom komforu prilikom rada. Pogonski točkovi su odvojeni, i u kombinaciji sa kontrarotirajućim motičicama daju miran, tih i precizan rad. Kontaktirajte nas!

Zašto izabrati baš Honda motokultivator?

Bez obzira da li ste profesionalni baštovan ili sami uređujete svoj vrt Honda ima adekvatan motokultivator za vaše potrebe.

Vrhunske performanse


Honda motokultivatori imaju specijalno dizajnirane motičice za brzo i efikasno obrađivanje zemljišta. Prilikom pripreme svoje bašte za proleće, impresioniraće vas performanse Honda motokultivatora.
Moćni 4-taktni motori
Srce svakog Honda uređaja je njegov motor. Motori iz serije GX su izdržljivi i pružaju dovoljno snage za najteže uslove.
Laki za korišćenje
Bez obzira da li kupujete ceo motokultivator ili neki njegov deo bićete zadovoljni njegovim dizajnom i lakoćom i jednostavnim korišćenjem.
Niže vibracije – manji zamor!
Honda motokultivatora prilikom rada, obrađivanja zemljišta,  daju manje vibracija od ostalih motokultivatora koji nisu sa Honda motorom. Imajte na umu da manje vibracija produžava vek trajanja vašeg proizvoda.
Dobro izbalansiran dizajn
Honda motičice su savršeno izbalansirane, što poboljšava manevarsku sposobnost i performanse.

Pozovite