Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » FC650 Univerzalna pena za čišćenje (650 ml)

FC650 Univerzalna pena za čišćenje (650 ml)

FC650 Univerzalna pena za čišćenje

FC650 Univerzalna pena za čišćenje

Karakteristike proizvoda

FC650 ABRO Univerzalna pena za čišćenje

Abro pena je idealna za čiščenje svih površina. Vrlo snažan penušavi preparat za otklanjanje mrlja i prljavštine sa fabričkih, vinil i tepih površina koje izgledaju kao nove nakon tretmana. U automobilima se koristi na vinil unutrašnjim delovima, auto tepisima, podmetačima za noge i hromu. Nije namenjena za čišćenje stakala i završnih premaza na automobilima. Treba obrisati pre nego što se osuši. U kućnoj primeni se može koristiti na porculanu, keramičkim pločicama, hromiranim površinama, obojenim zidovima, drvetu i metalu. Može se koristiti na tapaciranom nameštaju i velikim tepisima.

UPUTSTVO:

Dobro protresti bocu pre upotrebe. Dobro naprskati tretiranu površinu i ostaviti penu da deluje 30-40 sekundi. Ako je potrebno utrljati penu četkom ili vlažnim sunđerom. Na kraju obrisati suvom krpom. Testirati na postojanost boje.

UPOZORENJE:

Držati van domašaja dece. Sadržaj je pod pritiskom. Spaljivanje ili izlaganje proizvoda temperaturi iznad 49C može dovesti do eksplozije boce. Iritantno za oči i kožu. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isprati vodom 15 minuta. Veoma štetno ako se proguta. U tom slučaju odmah tražiti medicinsku pomoć.

Pozovite