Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » GR600 Sprej za odstranjivanje dihtunga (650 ml)

GR600 Sprej za odstranjivanje dihtunga (650 ml)

GR600 Sprej za odstranjivanje dihtunga

GR600 Sprej za odstranjivanje dihtunga

Karakteristike proizvoda

GR600 ABRO sprej za odstranjivanje dihtunga

Duboko prodorna formula koja brzo deluje. Veoma je zapaljivo. Držati dalje od toplote i otvorenog plamena. Nakupljanje i koncentracija isparine spreja u dužem vremenskom periodu može dovesti do eksplozije. Provetriti prostoriju nakon upotrebe i raditi to sve dok isparenja od spreja ne nestanu. Odstraniti sve izvore plamena, ugasiti pilot svetla, grejalice, peći, električne alate i aparate ili bilo koji drugi mogući izvor zapaljivosti.

SADRŽAJ POD PRITISKOM!!

Izbegavati duže izlaganje sunčevoj toploti ili toploti radijatora, peći, vrućoj vodi ili drugim izvorima toplote koji mogu dovesti do eksplozije. Konzervu ne probijati, paliti ili izlagai toploti većoj od 49 stepeni. Držati uspravno na hladnom i suvom mestu.

ŠTETNA ISPARAVANJA: Koristiti sa adekvatnom ventilacijom. Izbegavati kontinualno udisanje raspršene tečnosti i sprejne izmaglice. U slučaju da vam oči suze, da se pojavi vrtoglavica i glavobolja, povećajte količinu svežeg vazduha ili napustite prostoriju. Izbagavajte kontakt sa očima i kožom. Operite ruke nakon upotrebe spreja. U slučaju kontakta sa očima ispirati vodom 15 minuta. U slučaju kontakta sa kožom oprati vodom i sapunom. Sadrži razređivače koji nakon izlaganja  u dužem vremenskom periodu mogu izazvati trajno oštećenje mozga i nervnog sistema.

Držati van domašaja dece!

Pozovite