Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » Traktorska kosačica HONDA HF 2317 HME

Traktorska kosačica HONDA HF 2317 HME

Traktor kosačica Honda HF 2317 HME

Idealan za velike travnjake, parkove i sportske terene.Ove kosilice su napravljene za najbolji mogući efekat, bez obzira na vrstu trave koju kosite. Pažljivo kose bilo koji travnjak i ne ostavljaju za sobom-nema neposečenih ostataka. Opremljene Honda motorom, nikada vas neće izneveriti i motor će uvek raditi glatko. Traktorske kosilice
Premium nudi tri dodatne funkcije: sakupljanje trave ili lišća, deflektor skretanja i lako malčiranje. Da bi veliki travnjak bio što savršeniji, traktorske kosilice smo opremili većom širinom košenja, udobnim sedištem i drugom opremom koja obezbeđuje odličnu efikasnost. V-dvostruki motori obezbeđuju besprekoran i pouzdan rad. Noževi se uključuju jednostavnim pritiskom na dugme, a hidrostatički prenos osigurava da pokosite veliki travnjak do savršenstva i da vam ne treba previše vremena.
Optiflov
Ventilator ispod poklopca rezača poboljšava protok vazduha između rezača i vreće za travu. Ovo značajno poboljšava sakupljanje pokošene trave u vreći.
Ključ za efikasno košenje je snažan i pravilno usmeren protok vazduha. Honda Optiflov je sistem koji kombinuje snažno usisavanje i nisko usisavanje i turbulentno strujanje vazduha. Ova kombinacija pomaže u održavanju snage dok motor radi, smanjuje buku i akumulaciju
pokošenu travu. Ventilator postavljen na rezni deo uvlači vazduh iznad motora, omogućavajući motoru da se ohladi i na taj način obezbediti više snage.

Karakteristike proizvoda

Traktor kosačica Honda HF 2317 HME

 

Honda motor

Kao pionir u proizvodnji 4-taktnih i V-dvostrukih motora, Honda je vodeći svetski proizvođač motora u svojoj klasi. Pouzdanost i odlične performanse naših motora su legendarni i stoga im veruju pojedinci, kao i profesionalci i industrijska tržišta.
Zato naša moderna kosačica sadrži:
• Ekstender za lako pokretanje i ponovno pokretanje.
• Najmanja potrošnja i najniže emisije u poređenju sa kosačicama drugih proizvođača.
Naši profesionalni OHV motori su specijalno razvijeni za velike napore i imaju rukave od livenog gvožđa, oslonac osovine, filter za vazduh velikog kapaciteta i čelični poklopac ventilatora.

Sinhronizovani rad noža

Oba sečiva sinhrono pokrivaju rezni deo, što pomaže da se obezbedi precizno košenje svakog dela travnjaka. Postoje dve vrste rezača: prvi sadrži asinhrono sečivo, drugi sinhrono sečivo. Asinhroni sekači sadrže dva asinhrona sečiva koja su lagana udaljeni jedno od drugog. Sinhroni sekači se sastoje od dva sečiva koja su sinhronizovana sa pojasom koji održava ugao od 90 stepeni. Prednost
Sinhroni sekač ima mogućnost neprekidnog rada, što omogućava kosilici da kosi čak i kada se okreće, a istovremeno omogućava bolji protok vazduha ispod reznog dela, što znači da vreća upija svu pokošenu travu i smanjuje mogućnost začepljenja ulaza u vreću.

Širina košenja: 92cm
Tip motora: 4taktni OHV V-twin
Zapremina motora: 530cc
Model motora: GCV 530
Snaga motora: 9.7kW / 2800 rpm
Visina košenja: 7 nivoa (30-80mm)
Zapremina korpe: 28
Zapremina rezervoara za gorivo: 5.4l
Zvučna snaga: 100 dB(A)
Transmisija: Varijabilna hidrostatična
Brzina: 0-8,2 km/h
Broj sečiva: 2
Točkovi: prednji 13×5.0-6″, zadnji 18×8.5-8″
Dimenzije: 2445 x 1260 x 1230 mm
Težina 213kg

 

Pozovite