Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » Traktorska kosačica HONDA HF 2625 HME

Traktorska kosačica HONDA HF 2625 HME

Traktorska kosačica Honda HF 2625HME

Idealan za velike travnjake, parkove i sportske terene.Ove kosilice su napravljene za najbolji mogući efekat, bez obzira na vrstu trave koju kosite. Pažljivo kose bilo koji travnjak i ne ostavljaju za sobom-nema neposečenih ostataka. Opremljene Honda motorom, nikada vas neće izneveriti i motor će uvek raditi glatko. Traktorske kosilice
Premium nudi tri dodatne funkcije: sakupljanje trave ili lišća, deflektor skretanja i lako malčiranje. Da bi veliki travnjak bio što savršeniji, traktorske kosilice smo opremili većom širinom košenja, udobnim sedištem i drugom opremom koja obezbeđuje odličnu efikasnost. V-dvostruki motori obezbeđuju besprekoran i pouzdan rad. Noževi se uključuju jednostavnim pritiskom na dugme, a hidrostatički prenos osigurava da pokosite veliki travnjak do savršenstva i da vam ne treba previše vremena.
Optiflov
Ventilator ispod poklopca rezača poboljšava protok vazduha između rezača i vreće za travu. Ovo značajno poboljšava sakupljanje pokošene trave u vreći.
Ključ za efikasno košenje je snažan i pravilno usmeren protok vazduha. Honda Optiflov je sistem koji kombinuje snažno usisavanje i nisko usisavanje i turbulentno strujanje vazduha. Ova kombinacija pomaže u održavanju snage dok motor radi, smanjuje buku i akumulaciju
pokošenu travu. Ventilator postavljen na rezni deo uvlači vazduh iznad motora, omogućavajući motoru da se ohladi i na taj način obezbediti više snage.

Karakteristike proizvoda

Traktor kosačica Honda HF 2625 HME

 

Honda motor

Kao pionir u proizvodnji 4-taktnih i V-dvostrukih motora, Honda je vodeći svetski proizvođač motora u svojoj klasi. Pouzdanost i odlične performanse naših motora su legendarni i stoga im veruju pojedinci, kao i profesionalci i industrijska tržišta.
Zato naša moderna kosačica sadrži:
• Ekstender za lako pokretanje i ponovno pokretanje.
• Najmanja potrošnja i najniže emisije u poređenju sa kosačicama drugih proizvođača.
Naši profesionalni OHV motori su specijalno razvijeni za velike napore i imaju rukave od livenog gvožđa, oslonac osovine, filter za vazduh velikog kapaciteta i čelični poklopac ventilatora.

 

Model motora : GXV660
Tip motora : 4-taktni
Tehnologija : V-twin, OHC
Radna zapremina : 688 cc
Nominalna snaga motora : 13,8 kW
Broj obrtaja u minuti : 2800
Zapremina rezervoara za gorivo : 8,5 l
Širina sečenja : 122 cm
Visina košenja : 29 – 90 mm
Broj stepeni visine košenja : 7
Zapremina sakupljača za travu : 350 l
Točkovi napred / nazad : 15 x 6 – 6″ / 18 x 8,5 – 8″
Težina : 263 kg

Pozovite