Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » Kosačica Honda HRN 536 VYE

Kosačica Honda HRN 536 VYE

Samohodna motorna kosačica Honda HRN 536 VYE

Honda je svom asortimanu dodala dve nove kosačice koje nude superiorne mogućnosti košenja i sakupljanja i izuzetnu lakoću korišćenja. HRN536 VKE i HRN536 VYE imaju novo dizajnirano sečivo od 53 cm. Novi Hondin motor GCVx170 obezbeđuje rad. Novi modeli imaju više poboljšanja u poređenju sa prethodnim modelima HRG536, što ih čini još raznovrsnijim i lakšim za upotrebu.

Karakteristike proizvoda

Samohodna motorna kosačica Honda HRN 536 VYE

 

Promenljiva brzina

Smart Drive® vam omogućava da prilagodite brzinu vožnje tokom vožnje kako bi odgovarala korisniku i uslovima. Kretanje i brzina se kontrolišu pomoću Smart Drive® poluge postavljene na upravljač, a novi modeli imaju modifikovan dizajn poluge koji smanjuje klizanje palca radi lakšeg korišćenja. Nova dvosmerna čegrtaljka u menjaču znači da zadnji točkovi mogu slobodno da se rotiraju u oba smera kada se upravljač otpusti, smanjujući napor potreban za pomeranje kosilice napred-nazad dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.

Fleksibilan rad

Kosilice su opremljene poboljšanim Versamov sistemom za malčiranje™. Versamov sistem omogućava korisnicima da brzo prelaze između malčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji kontrolni uređaj na kućištu je jednostavan za korišćenje. Dvostruka sečiva MicroCut optimizuju sečenje, a novi dizajn kućišta optimizuje protok vazduha za najbolje malčiranje i sakupljanje u klasi. Veća korpa za travu od 70 litara je standardna, a punjenje je izuzetno snažno čak i u zahtevnim uslovima.

Oba modela takođe nude izbor visine sečenja u sedam pozicija. Ono je lako podesiti pomoću dve poluge – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu, kojima je lak pristup sa iste strane.

Kosilica laka za korišćenje

Ostale karakteristike dizajna koje olakšavaju negu i korišćenje novih kosilica uključuju poklopac rezervoara za gorivo velikog prečnika za praktično punjenje sa manjim rizikom od prosipanja, a nove stege za brzo otpuštanje omogućavaju brzo i lako odlaganje uredjaja za transport i skladištenje.

Dodatna udobnost

HRN536 VYE ima slične specifikacije kao HRN536 VKE, ali takođe ima Roto-Stop® kvačilo za dodatnu udobnost. Roto-Stop® omogućava korisniku da pokrene i zaustavi sečivo pomoću poluge postavljene na upravljač dok motor radi. Prednosti uključuju smanjen napor pri pokretanju – posebno na višoj travi, jer se lopatice ne okreću, a takođe omogućava motoru da radi dok se prazni vreća za travu, tako da ne morate svaki put ponovo pokretati motor. Roto-Stop® vam takođe omogućava da se krećete između područja košenja sa uključenim motorom i pogonom na točkove dok noževi ostaju u mirovanju.

Novi HRN536 VKE i HRN536 VYE su pogodni za veće travnjake, uključujući i one sa nagibima i promenljivim terenom.

 

Motor : Honda GCV 170
Zapremina motora : 170 cc
Snaga : 2,7 kW
Prenos : Variable Speed SMART Drive
Širina košenja : 53 cm
Preporučena površina košenja : do 1800 m²
Brzina košenja : 0 – 4 mph
Kućište : čelično
Visina košenja : 27 – 100 mm
Podešavanje visine košenja : po osovini
Broj stepeni visine košenja : 7
Prečnik točkova : 8″
Zapremina korpe : 70 l
Buka : 98 dB
Težina : 40 kg

Pozovite