Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » O Mannolu

O Mannolu

Mannol Classic

Karakteristike proizvoda

Visok kvalitet je ključ našeg uspeha

 

Kontrola kvaliteta se vrši u skladištima gotovih proizvoda u Nemačkoj i osigurava najviši kvalitet i zaštitu robne marke SCT GERMANY i MANNOL.

Sudheimer Car Technik – Vertriebs GmbH samostalno dizajnira potrebne detalje prema željama i zahtevima kupaca. Svaki proizvod je pregledan i prolazi kroz brojne testove na specijalnim ispitnim uređajima. U svakoj fazi razvoja se vrše različiti testovi izdržljivosti i funkcije, što osigurava konačnu proizvodnju. Svi proizvodni centri MANNOL i SCT su sertifikovani po ISO/TS 16949.

Novi proizvodi su označeni SCT-GERMANY oznakom, dodeljen im je broj proizvoda a informacije o proizvodu se postavljaju u bazu podataka nakon što inženjeri u potpunosti odobre i potvrde da proizvod ispunjava Sudheimer Car Technik – Vertriebs GmbH visoke standarde. Proizvodi kompanije Sudheimer Car Technik – Vertriebs GmbH zaštićeni su od falsifikovanja.

I MANNOL ulja i maziva su zaštićena od falsifikovanja – visokokvalitetno štampanje i pakovanje pomažu da se tačno prepoznaju falsifikovani proizvodi.

Celokupnu ponudu možete pogledati na našem  sajtu: www.mannol.rs

 

Mannol motorno ulje

Pozovite