Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » Robotska kosačica Honda MIIMO HRM70 LIVE

Robotska kosačica Honda MIIMO HRM70 LIVE

Robotska kosačica Honda Mimo.

Ako vam je košenje trave zabavna aktivnost, možete kositi i klasično.

Ako ne, tu je nova robotska kosačica „MIIMO“. Nema potrebe za vašim angažovanjem jer inteligentno prati raspored bilo koje bašte, tiho i fino kosi, a za sobom ostavlja potpuno uredan travnjak.

Jednostavno, uključite kosačicu, a vreme koje biste potrošili na košenje iskoristite za sebe.

Sa širinom sečenja od 190 mm i 3 visine sečenja od 30 mm do 50 mm, kompaktna je i svestrana. Tiha je, teška je samo 8 kg i dovoljno je mala da stane u najuži ugao vaše ostave. Lako se kreće po manjim površinama, tako da će pokositi svaki deo vašeg dvorišta.
„MIIMO“ kosačica je idealna za travnjake veličine do 700m2, može se nositi sa nagibima do 15’ zahvaljujući neverovatnom nivou vuče i prijanjanja. Opremljena je senzorima, te se neće zaglavljivati u eventualnim rupama ili na neravnom terenu.

Ova izuzetna robotska kosačica za travu je potpuno autonomna. Jednostavno prati raspored vaše bašte bez vašeg nadzora i komandi. Radi po principu praćenja graničnih žica po obodu, koje drže žičani klinovi.
Žice i klinovi se isporučuju kao standard (175 m žice i 240 klinova).

„Miimo“ može brzo i efikasno da pokosi vaš travnjak, a za one male prostore do kojih kosačica ne može da dopre, kao što su površine oko i ispod baštenskog nameštaja, „Place & Mow“ vam omogućava da sečete određene male sekcije sa lakoćom. Pomoću aplikacije Mii-Monitor možete da pratite promene u košenju u bilo kom trenutku.

Nema potrebe da brinete o bezbednosti jer „Miimo“ ima senzore sa svih strana. To znači da će automatski zaustaviti svoje oštrice ukoliko se izdigne, kao i da će se automatski okrenuti kod prepreka i u blizini kućnih ljubimaca.

Karakteristike proizvoda

Honda robotska kosačica MIIMO HRM70 LIVE

Kapacitet površine: do 700 m2
Radni kapacitet: 32m2/h
Baterija: Li-ion 18V/2.5Ah
Vreme košenja po punjenju: 75 minuta
Uključena granična žica i klinovi: 175m / 240 klinova
Korisnički interfejs: aplikacija „Mii-Monitor 40“.
Maksimalna nagibna površina košenja 24° / 45%

Pozovite