Skip to content
Centar S Beograd » Katalog proizvoda » AS201 Abro metal (42.5 g)

AS201 Abro metal (42.5 g)

AS201 Abro metal

Karakteristike proizvoda

AS201 ABRO metal

Preporučuje se kod lepljenje metal za metal. Upotrebljivo za lepljenje stakla, plastike, keramike, drveta, pvc materijala i više. Vezuje nakon 4 minuta a potpuno stvrdnjava nakon 15 min. Posle 1 sata moguće je bušiti, variti i brusiti. Fleksibilan je kod oblikovanja i jednostavan za upotrebu. Dostupno je u crnoj i beloj boji.

UPUTSTVO:

Radi što boljeg učinka, površinu je potrebno pre toga očistiti i išmirglati. Uzeti željenu količinu, pokvasiti ruke a zatim gnječenjem ujednačiti boju. U roku od 2 min., pre početka sušenja, potrebno je dovesti spajane površine u željeni položaj. Posle 1 sata tretirano mesto moguće je bušiti, brusiti i obrađivati. Za dobijanje glatke površine na spojnom mestu koristiti vlažan alat ili krpu. Kod nanošenja pod vodom potrebno je pritisnuti spojno mesto, dok ne počne vezivanje kita.

UPOZORENJE:

Sadrži epoksi smole. Moguća iritacija kože. Nakon upotrebe, ruke oprati sapunom i vodom. U slučaju kontakta sa očima, ispirati vodom i zatražiti lekarsku pomoć. Ne gutati. Držati van domašaja dece.

Pozovite